SolnaCentern besökte ÅlandsCentern

Under helgen besökte vi Åländsk Centern och fick möjlighet att träffa deras partiledare Harry Jansson.

Anna C Nilsson, kommunalråd Solna och Harry Jansson, partiledare Åländska Centern

Anna C Nilsson, kommunalråd Solna och Harry Jansson, partiledare Åländska Centern

Centern för Ålands bästa har en mycket snygg hemsida som jag tycker att ni ska besöka, ännu trevligare är det ju naturligtvis om ni besöker Åland. Vi i Centerpartiet från Solna blev varmt välkomnade av Harry Jansson, Erika Sjöström, Runar Karlsson och Jörgen Pettersson. Här på bilden ser vi dem alla i Lagtinget, Sveriges motsvarighet till Riksdagen.

image

Harry Jansson berättade om Ålands politiska historia som är mycket intressant. Som jag ofta brukar säga, ”Det är genom att kunna och förstå vår historia som vi kan förstå vår samtid och gissa vår framtid”

image

Dessa vackra målningar beskriver hur de olika politiska processerna genom åren skett.

image

Intressant besök som vi i SolnaCentern tackade för genom att överräcka boken ”Vår tid på jorden” där Mattias Klum belyser välfärd inom planetens hållbara gränser.

image

Här ser ni oss småpratades utanför Lagtingets hus.

Anna C Nilsson

Anna C Nilsson

Självklart provade jag talarstolen. Stort tack ÅlandsCentern för besöket och när helst ni önskar är ni välkomna till oss i Solna.

En intensiv helg med mycket bra politiska diskussioner där jag gläds åt att vi i SolnaCentern har så mycket bra idéer om hur vi kan utveckla Solna. Tack alla som medverkade i helgen. I dag väntar förmiddagsmöte med svenska fotbollsförbundets ordförande Karl-Erik Nilsson. Efter lunch är har jag möte med Länspolisstyrelsen, halvdagssittning. Därefter har vi Kommunstyrelsemöte här i Solna och kvällen avslutas med Kommunfullmäktigemöte i Solna Stadshus.

Hoppas ni alla får en bra dag. Mitt medskick i dag är ”Vi går med lätta steg genom livet av att ge våra medmänniskor beröm”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *