Jag blev med racer

Nu är hon hemma, min racercykel. Målet är att vi två ska cykla Tjejvättern. Självklart valde jag en tjejracer.

image

Att sitta fast på cykeln med klickskor.

image

Jag hade beställt en Scott Contessa CR1 Comp med kolfiberram men när jag kom in till Jarla cykel i eftermiddags hade de plockat fram ytterligare en cykel, en Trek med aluminiumram och kolfibergaffel. När jag provade Trek Lexa SLX C var det enkelt att välja den cykeln, vilken skön hoj. Med tanke på att jag ska cykla långt är komforten faktiskt viktig. Fint av killen på cykelaffären att tänka till vad just jag behöver.

image

Att cykla hem min svarta skönhet kom lyckokänslorna, det här är så kul. Men nu iväg till Kommunstyrelsemöte och fatta några viktiga beslut men gissa att jag längtar till den första ”riktiga” cykelturen.

Har ni sett! Guldmedaljer lite här och var. En detalj är den Centergröna hållaren för vattenflaska, fint. Ytterligare en detalj som cykelhandlaren gjorde mig uppmärksam på är att bäst före datum på min hjälm är uppnått med råge. Jag skulle vilja ha en Centergrön hjälm…

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *