Vintertid eller inte…

Så är då åter klockan slagen för att beslutsamt dra visarna bakåt i tiden om än bara en timma. Under dagens har jag följt omgivningen och drar analysen att folk verkar tycka detta med tidsomställningen något besvärligt. Vi människor är ”vanedjur” som gillar rutiner och ogillar när våra ”cirklar” rubbas, i dag verkar många uttryckt ett visst missnöje med tidsomställningen.

Denna enligt tiden, första vinterdag inleddes med långfrukost, jag vaknade ju så ”tidigt”. På programmet stod invigning av Tvärbanan där vi gruppledare från alla partier i Solna var närvarande, mycket trevligt att få åka den första invigningsturen från Solna Centrum till Sundbybergs Centrum. Ett ”sprillans” nytt tåg med riktigt höstblänk.

image

Efter en rask promenad hem från Sundbyberg var det skönt med en joggingrunda, i dag 7 kilometer. Det var fantastiskt skönt då temperaturen inte kändes som vintertiden var här, tvärt om. Och det är väl ungefär här jag borde skriva att tiden är ur led, men det gör jag inte.

image

Eftersom dagen ännu inte var slut hann jag också med matlagning, ett besök i en möbelaffär där ett stycke brickbord inhandlades. Kvällen inramades av fika vid det nya bordet och goda samtal. Vilken skön söndag jag haft och det känner jag tacksamhet inför. I morgon är en ny dag, sov gott!

image

2 reaktion på “Vintertid eller inte…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *