Lena Ek visar ännu en gång prov på struktur i miljöarbetet

I Sverige har vi 11 miljömyndigheter, nu sker en total översyn av dessa i syfte att förnya miljöarbetet och för att förbättra måluppfyllelsen.

Vi gör en total översyn av miljömyndigheterna

Att vara politiker innebär inte bara massa trevliga event, besök och uppmärksamhet. I min politiska vardag lägger jag mycket tid på att läsa. I dag började jag läsa strax före 7.00. Jag läste igenom oppositionens budgetar och alla ärenden till våra två dagars budgetfullmäktige nästa vecka. Sedan läste jag igenom dagens media och där hittade jag Lena Eks debattartikel om våra miljömyndigheter, rekommenderad läsning.

Nu är det hög tid att rusa till kontoret för en dag fylld av möten, hoppas kunna avsluta sista mötet vid 20 i kväll för att kunna ägna en stund till mailboxen.

Mitt oglamorösa liv 😉 Nu rullar en ny vecka med nya möjligheter att förändra och göra gott. Låt den goda kraften segra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *