Jag slutar med politiken

Kommunalrådet Anna C Nilsson meddelade onsdagen den 5 mars att hon på egen begäran kommer att avgå som kommunalråd och gruppledare för Centerpartiet i Solna.

– Jag måste dessvärre meddela att jag avgår som kommunalråd och gruppledare i Solna på grund av privata skäl från och med den 31 mars,” säger Anna C Nilsson.

Ersättare kommer väljas i samband med extrainsatt årsmöte den 17 mars. Vid eventuella frågor ring Centerpartiets pressjour 08 23 43 20

anna svensk näringsliv - Kopia

– Nu avslutar jag ett kapitel i mitt liv och påbörjar en annan fas. Jag vill rikta ett varmt tack till alla jag fått möjlighet att lära känna inom ramen för politiken.

4 reaktion på “Jag slutar med politiken

  1. Tack för fina, inspirerande, engagerande och kraftfulla insatser som bl a bidragit till att Centerpartiet nu lyckats baxa igenom ett tunnelbanepaket i Stockholmsregionen. Även ditt engagemang i HBT-frågor förtjänar att nämnas. Du kan vara stolt!

  2. Så synd Anna – du är en sådan god politisk representant för Centerpartiet. Vilken miss för Solna. Men när en dörr stängs öppnas en annan och jag hoppas den dörr som öppnats är jättespännande och tar vara på dina fina resurser. Lycka till med dina nya projekt. Birgitta

  3. Nej, det var ingen bra Nyhet, Anna. Vi kommer att sakna Dig och Centern missar en kraft som vi så väl hade behövt i valrörelsen. Förstår, om du har bestämt Dig och önskar Dig bara lycka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *